Într-o declarație comună articulat gura lor de președinții acestora,

De organizație politică de tineret din echipa

De TOP z. s. p, Tineri tradiționaliști, Tinerii social-democrați, Tinerii creștin-democrați, Tinerii creștin-democrați și, de asemenea, Tineri eco-amicale dezvoltat în comun de Asociația de tineret politice companii AMPO scopul platformei este de a aduce împreună tinerii organizarea tipic autonome evenimente, care uita-te pentru o revenire a încrederii în sistemul de reprezentațional democrație și, de asemenea, în evenimentele politice care sunt îmbunătățite merita și credințe.

De organizație politică de tineret din echipa

AMPO a fost fondată la conferința inaugurală de la 20 noiembrie în proprietățile de Camera de înlocuiri. Dumneavoastră obiectiv major găsi tineri organizații, în special în promo de educație civică, precum și îmbunătățirea culturii politice că, potrivit lor trebuie să se bazeze pe merita de libertate, esențiale de gândire precum și metode obiective acest pas de participare nu vezi ca o considerabilă punct de reper, nu doar pentru tineri politice companie, dar, de asemenea, pentru dezvoltarea de celule de societatea politică în țara noastră. Acest lucru ne da dreptul de semnal, ca tineri, cu vederi politice diferite, au capacitatea de a numele prezente subiecte, să stea la aceeași masă și, de asemenea, cu fiecare alte despre ele, de a negocia în mod constructiv.

Cred că prin acest pas vom încerca să-i încurajăm pe tineri la o rată a dobânzii în afacerile publice, ca viciu de persoane în public se implice, cu atât mai bine societatea politică, vom obține cu siguranță”, a declarat Jan Kavalírek, președintele ligii echipa de TOP și, în același timp, un participant al companiei locale de TOP 09, în Praga 5. în Politică a tinerilor stabilite de organizație PRAGA, 20. 11. 2015– Politică a tinerilor în aceste zile stabilit Organizarea de tineri organizații politice (AMPO).

Scopul organizației în care,

Folosind puterea de Tineresc, social-democrații, Tineri tradiționaliști, Tinerii creștin-democrați, Tineresc creștin-democrat, Grupul de SUS și Tineri ecologice, este de a fi un sistem de discuții între tinerii din întreaga tipic democratice spectrului politic la reuniunea inaugurală a Tinerilor social-democrați ales în funcția de președinte al companiei pentru primele 3 luni.

Scopul organizației în care,

Precum și ca șef de stat pentru a reveni de auto-încredere în sistemul de reprezentațional libertate precum și în evenimentele politice care sunt construite pe merita și, de asemenea, ideologii ei intenționează să se concentreze pe educația civică și de învățare constitutiv de înființare a dezvoltat întâlnire concentrat pe educație publică și de învățare, al cărui sprijin trebuie să fie una dintre cele mai esențiale proiecte AMPO educație Civică ar trebui să în funcție de culoarea politică a tinerilor se bazează pe cele merita de libertate, esențiale de gândire și, de asemenea, metodă obiectivă.

De aceea, în scopul de a aplica aceste principii în mod eficient pentru a asigura, de a stabili o politică de tineret asocierea lor suntem diferite și, de asemenea, organizație independentă pentru tinerii energici în vârstă de la 15 la 35 de ani. Ne-am asociat cu forțe comune au fost capabili de a face publicitate sensibil remedii pentru a prezenta toate preocupările societății și opțiunile lor implicate pe scară largă având în vedere că în 1989, ne protejeze valorile de flexibilitate, democrație, justiție, regulamentul de drept, rezistență, solidaritate și egalitate de șanse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*